Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

8 maart 2023

Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie

Click here for English

Kampt jullie studentenhuis ook met een hoge energierekening? Met deze gratis actie speciaal voor studenten besparen jullie flink op jullie energierekening én doen jullie iets goeds voor het milieu!

Meer geld over door een lagere energierekening

Op een stijgende energierekening zit niemand te wachten en als student is het leven al duur genoeg. Met kleine energiebesparende producten kun je heel makkelijk de hoogte van die rekening beperken of verlagen, je huis comfortabeler maken en duurzamer leven. Om haar studerende inwoners daarbij te helpen, organiseert de gemeente Groningen deze studentenactie.

Meld je studentenhuis aan en er komt een energiecoach langs met gratis energiebesparende producten voor het hele huis. Na energieadvies van de coach, installeren jij en je huisgenoten de producten direct met wat hulp en tips van de energiecoach. Zo begin je direct met energie, en dus geld, besparen!

Doen jullie mee?

1. Meld je aan via het formulier hieronder: vul de gegevens van een van de huisgenoten in en geef aan dat het om een studentenhuis gaat.

2. De energiecoach neemt contact op om een afspraak te maken.

3. Op de afgesproken dag en tijd komt de energiecoach langs met een voorraad energiebesparende producten.

4. De energiecoach geeft advies over maatregelen en energiegedrag. En jullie krijgen uitleg over hoe je de producten moet installeren.

5. Jullie gaan direct aan de slag met installeren. Het liefst zijn alle huisgenoten thuis. Lukt dat niet? Zorg dan ervoor dat in ieder geval de helft thuis is. Zij kunnen dan degenen die niet thuis zijn later helpen met installeren.

6. De energierekening gaat omlaag en jullie besparen dus geld!

Geef hieronder aan of je een energiecoach, een energieklusser óf een energieadviseur wilt aanvragen. Woon je in een studentenhuis? Noteer dan hieronder het aantal deuren (binnen + buiten), openslaande ramen en meters aan radiatoren in jullie huis.
Graag duidelijk aangeven, bijvoorbeeld via de Gezinsbode, nieuwsbrief gemeente (of andere nieuwsbrief), flyer, informatiebijeenkomst, via iemand anders etc.
10 juli 2024 Meld je aan voor Timmerdorp! 26 juni 2024 3 juli hittebingo in Dorpshuis Hoogkerk 18 april 2024 Maai Mei Niet 17 april 2024 Basisschool Karrepad opent eigen Kookstudio 22 maart 2024 Groener Groningen door NK Tegelwippen 31 oktober 2023 Duurzame Huizendag najaar 2023, voor elk wat wils! 12 oktober 2023 Boomspiegels in Cortinghlaan feestelijk vergroend 27 juni 2023 Vrijwilligers gezocht voor Timmerdorp! 15 maart 2023 Beijum Woont Duurzaam 14 februari 2023 Gemeente Groningen vergroent de komende jaren met duizenden bomen 28 november 2022 Forse korting op jonge boompjes 10 oktober 2022 Boek nu gratis een energiecoach!