Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Aanmeldingen Duurzame Huizendag

De ingevulde gegevens van het formulier Duurzame Huizendag 2022 zullen alleen worden gebruikt voor het maken van roosters voor de desbetreffende huizen. De gegevens zullen niet worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Privacy statement Duurzaam Groningen

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft Duurzaam Groningen de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.

In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website.

Dit statement wordt regelmatig naar organisatorische of politiek-juridische ontwikkelingen aangepast. Raadpleeg deze daarom met enige regelmaat wanneer je onze website bezoekt.

1. Wie zijn wij

Duurzaam Groningen; gevestigd aan Gedempte Zuiderdiep 98, 9711 HL Groningen te Groningen. We zijn een initiatief van de gemeente Groningen.

Vragen of een verzoek indienen kan via privacy@groningen.nl.

2. Persoonsgegevens

Op deze portal zelf worden geen persoonsgegevens verwerkt.

Het kan echter voorkomen dat externe applicaties die ingebed zijn op de portal persoonlijke data nodig hebben om goed te functioneren. Specifieke toestemming zal binnen deze applicaties gevraagd worden.

3. Contact

Heb je contact opgenomen per telefoon of e-mail, dan hebben we van jou gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht aan ons. De gegevens bewaren we tot na het doel waarvoor je contact met ons hebt opgenomen.

4. Rechten

We informeren je graag over de rechten die je hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je één van deze rechten uitoefenen neem dan contact op met privacy@groningen.nl.

  • Je hebt recht op inzage van de gegevens die wij van jou hebben en je kan deze in veel* gevallen laten corrigeren of verwijderen.
  • Recht op intrekken van toestemming voor bepaalde verwerkingen. Toestemming voor intrekking van je gegevens wanneer we deze hebben ontvangen voor een bepaald doel waarbij jij toestemming hebt gegeven. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking.
  • Recht op beperking van de verwerking; bijvoorbeeld wanneer de verwerking onrechtmatig is of wanneer we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben.
  • Recht op bezwaar; je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht deze klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

*Vanuit het oogpunt van veiligheid en bedrijfscontinuïteit zijn wij ook genoodzaakt om back-ups te maken.

5. Beveiliging persoonsgegevens

Duurzaam Groningen heeft passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau die past bij de gegevens die wij verwerken.

6. Welke gegevens worden geregistreerd?

Google Analytics

Google Analytics is een statistiekenservice van Google. Google Analytics gebruikt diverse cookies. Deze cookies bevatten informatie waarmee Google u als bezoeker zou kunnen identificeren. Voor het verzamelen van statistieken maken we gebruik van de geanonimiseerde variant van Google Analytics. Deze statistieken bevatten geen persoons- of demografische gegevens. De optie om gegevens de delen met andere diensten (waaronder diensten van Google zelf) is uitgeschakeld. Transport van deze informatie gebeurt altijd over een beveiligde verbinding. De opslag van deze data is in handen van Google en gebeurt in de EU of US onder Amerikaanse jurisdictie. Deze opslag is in de regel onbeperkt geldig.

Links

Op onze website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze website gebruik maakt van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookies- of privacyverklaring van de betreffende website.

Marketing cookies

Marketing cookies kunnen gebruikt worden om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties te tonen. Deze website gebruikt hiervoor een Facebook Pixel. De informatie die gegenereerd wordt door deze cookie, wordt verzonden en opgeslagen op de servers van Facebook. De cookie slaat geen directe persoonlijke informatie op. Met deze cookie evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties en hebben wij de mogelijkheid om websitebezoekers een advertentie te tonen op Facebook. De verkregen gegevens zijn anoniem en verschaffen ons geen informatie over uw identiteit. Facebook kan deze gegevens gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, overeenkomstig het privacybeleid van Facebook.

7. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, omdat we bijvoorbeeld een andere werkwijze gaan hanteren. We zullen een eventuele nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren.

Dit privacy statement is voor het laatst aangepast en gepubliceerd op d.d. 21 juni 2022.