Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Energiecoach

De energiecoach helpt je honderden euro's per jaar te besparen. Met gratis en gemakkelijke oplossingen die je zelfs kunt toepassen als je geen idee hebt waar je moet beginnen. En het mooie, de coach kost je niks.

De energiecoach is er voor iedereen! Of je nou huurt of koopt.

Dit komt de coach doen:

  • Samen met jou gaat de coach met een checklist, je energierekening en woninggegevens door je woning.
  • Je krijgt inzicht welke apparaten de meeste energie gebruiken.
  • De coach geeft je tips over het plaatsen van tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie, brievenbusborstel, deurdrangers en een waterbesparende douchekop.
  • Ook krijg je tips hoe je dingen ánders kunt doen en wat je dat oplevert: van korter douchen tot het (niet) verwarmen van bepaalde ruimten, het belang van ventileren enzovoort.
  • Tips over het verbruik van je witgoed (koelkast, vriezer enz) en de instelling van je CV-installatie komen ook aan bod.
  • En het allerleukste? Het bezoek van de coach kost je niks. En je krijgt ook nog een energie-cadeaubon van € 50 (max 1 per adres, als je deze nog niet eerder ontvangen hebt). Doen dus!

Vraag hier een gratis Energiecoach aan!

Vul het formulier in en je ontvangt van ons een bevestiging. Dan bellen we je voor een afspraak.

Doe je bovenstaande dingen al? En wil je advies over isoleren, zonnepanelen of een warmtepomp? Dan zijn dit je opties

Bekijk het stappenplan van jouw woning om te zien hoe je in logische stappen je huis energiezuinig maakt. Wil je worden geadviseerd over deze grote oplossingen? Kijk dan of een energieadviseur een optie voor je is. Hier zijn wel vaak kosten aan verbonden.

Stappenplan van jouw woning