Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

27 juni 2023

Vrijwilligers gezocht voor Timmerdorp!

Meld je aan als Timmerdorp Vrijwilliger!
Wil je bijdragen aan een onvergetelijke week voor kinderen? Bij Timmerdorp zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die willen helpen met begeleiden, opbouw, afbouw, catering of animatie. Dus heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, te koken, te knutselen, te begeleiden of iets anders? Doe dan mee en ervaar het Timmerdorpgevoel zelf!

Wat is Timmerdorp
In vier weken bouwen ze met elkaar op het grote, groene kavel achter Tuinindestad een tijdelijk zelfvoorzienend dorp. Wat heb je allemaal nog meer nodig om te overleven, als je eenmaal een dak boven je hoofd hebt? Naast de eigen hut, werken we samen met de kinderen aan gemeenschappelijke voorzieningen. Een dorpshuis, een café, een waterpomp? Banken en tafels, zodat we kunnen zitten? Hebben we een geit nodig voor de melk of een koe? Hoe krijgen we die in ons dorp? Waar komt ons eten eigenlijk vandaan? Groeit dat allemaal in de moestuinen in het Westpark?

Timmerdorp vindt plaats in de laatste 4 weken van de zomervakantie:
* week 32, dinsdag 8 t/m vrijdag 11 augustus
* week 33, dinsdag 15 t/m vrijdag 18 augustus
* week 34, dinsdag 22 t/m vrijdag 25 augustus
* week 35, dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september
Zaterdag 2 september komen ze samen en sluiten we af met een groot feest. Ouders en verzorgers zijn dan ook van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie.

18 april 2024 Maai Mei Niet 22 maart 2024 Groener Groningen door NK Tegelwippen 31 oktober 2023 Duurzame Huizendag najaar 2023, voor elk wat wils! 8 maart 2023 Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie 14 februari 2023 Gemeente Groningen vergroent de komende jaren met duizenden bomen 28 november 2022 Forse korting op jonge boompjes 10 oktober 2022 Boek nu gratis een energiecoach! 5 juli 2022 Interactieve wandelroute van het voedselbos is geopend