Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Door Elly Bernard 12 september 2023

Volop aandacht voor isolatie en verwarmen tijdens de najaarseditie Duurzame Huizendag 2023

Duurzame Groningers heten je van harte welkom in hun huis op zaterdagmiddag 14 oktober!

Daar voel jij het comfort van een goed geïsoleerd huis met vloerverwarming en hoor je van alles over zonnepanelen voor je huis én elektrische auto. Bovendien ontdek je er verschillende typen warmtepompen en delen de bewoners hun tips en ervaringen met je. Zij vertellen je tenslotte graag meer over de lage energierekening, hun ervaringen met installatiebedrijven en de kosten van verduurzaming. Met de herfst en winter voor de deur is er volop aandacht voor isolatie en verwarmen.

Tip! Ook plannen om te isoleren en geen zin in uitzoekwerk? Schrijf je dan in voor onze inkoopactie die op 14 oktober van start gaat. Je vindt er binnenkort meer over op onze website.

Bezoek ook de markt bij het Betonbos!
Naast de huizen die je deze middag kunt bekijken, is ook een bezoek aan onze stand op de markt van het Sustainable Moments Festival een aanrader. De energiecoaches en –adviseurs van Duurzaam Groningen zijn er om al je vragen over het verduurzamen van je huis te beantwoorden. Ook geven ze tips over hoe je direct kunt besparen op je energierekening. Grunneger Power vertelt je deze middag alles over het project ‘Samen Besparen’ en het coöperatieve energiecontract. Verder vind je op de markt veel andere leuke duurzaame kraampjes met bijvoorbeeld biologisch eten en zelfgemaakte en geupcyclede spullen. De markt is op het Betonbos, terrein Eemskanaal Noordzijde 28-5.  

Meer weten of aanmelden? Dat kan via  www.duurzaamgroningen.nl/duurzamehuizendag.

De Duurzame Huizendag is een initiatief van Duurzaam Groningen en Grunneger Power 

27 februari 2024 Geef de vogels in je tuin onderdak 19 februari 2024 Help mee aan het afstudeeronderzoek van Surya 19 februari 2024 Verrekte (nuttig die) dieren! 19 februari 2024 Scholen aan de slag met kooklessen 12 februari 2024 Gemeente goed op schema met aanplanten van 5.000 bomen 31 januari 2024 365 dagen per jaar gluren bij je duurzame buren 30 januari 2024 Hoe staat het met het klimaat in jouw straat? 23 januari 2024 Duurzaam ondernemen: Demi+ leidt de weg met regenwaterinitiatief 16 januari 2024 Vraag subsidie aan en krijg poen voor je groen! 9 januari 2024 Meld je groep snel aan voor Junior Klimaatcoach 14 december 2023 Autodelen populair in Groningen: kom ook naar de bijeenkomst 4 december 2023 Johan de Wittstraat groener dan groen