Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Duurzaamheid op maat: ondernemers ontvangen gratis advies op weg naar verduurzaming

Duurzaamheid staat centraal bij Groningen Werkt Slim, hét vooraanstaande duurzaamheidsplatform voor mkb-ondernemers in Groningen.

Duurzaamheidsplatform Groningen Werkt Slim

Het platform Groningen Werkt Slim heeft als missie ondernemers te ondersteunen door waardevolle informatie te verstrekken en gratis, onafhankelijk advies te bieden op het gebied van duurzaam ondernemen.

Met een focus op diverse duurzaamheidsgebieden, waaronder energiebesparing, duurzaam vervoer, circulair ondernemen en klimaatadaptatie, biedt Groningen Werkt Slim uitgebreide ondersteuning. Of je nu een startend bedrijf bent dat de mogelijkheden van duurzaamheid aan het verkennen is of een gevestigde onderneming die haar duurzaamheidsinspanningen verder wil versterken, de adviseurs van Groningen Werkt Slim komen graag bij je langs.

Het doel van Groningen Werkt Slim is om ondernemers van alle benodigde kennis en middelen te voorzien, zodat zij bewuste keuzes kunnen maken die niet alleen positieve effecten hebben op hun bedrijf, maar ook op het milieu. Werk slim, werk duurzaam, en maak gebruik van het gratis maatwerk advies dat Groningen Werkt Slim te bieden heeft.