Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Door Paul Loonstra 18 september 2022

25% korting op artikelen voor meer biodiversiteit

Wil jij je steentje bijdragen aan de natuur en biodiversiteit in onze gemeente? Dat kan met eenvoudige maatregelen. Dit is bijvoorbeeld hét moment om een nestkast op te hangen. Vogels kunnen in de herfst en winter alvast aan de nestkast wennen en er overnachten. Wie weet trekken ze er in het voorjaar wel permanent in! Voor insecten zoals vlinders en bijen kun je een insectenhotel plaatsen waar ze in de herfst- en wintermaanden kunnen schuilen. Je kunt een nestkast of insectenhotel ophangen in je tuin, op je balkon of gewoon aan je huis!

Woon je in de gemeente Groningen? Dan heb je geluk! De gemeente geeft namelijk 25% korting op verschillende artikelen die bijdragen aan meer biodiversiteit rondom jouw tuin of huis. Deze korting kan oplopen tot wel 50 euro! Kijk snel op de website van Natuurlijk woon je in Groningen. Hier vind je ook een link naar de webshop.

8 maart 2023 Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie 8 februari 2023 Inkoopactie zonnepanelen, isolatie en hybride warmtepompen 24 januari 2023 Vraag nu een geveltuin aan 10 oktober 2022 Boek nu gratis een energiecoach!