Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Door Paul Loonstra 18 september 2022

25% korting op artikelen voor meer biodiversiteit

Wil jij je steentje bijdragen aan de natuur en biodiversiteit in onze gemeente? Dat kan met eenvoudige maatregelen. Dit is bijvoorbeeld hét moment om een nestkast op te hangen. Vogels kunnen in de herfst alvast aan de nestkast wennen en er overnachten. Wie weet trekken ze er in het voorjaar wel permanent in! Voor insecten zoals vlinders en bijen kun je een insectenhotel plaatsen waar ze in de herfst en winter kunnen schuilen. Je kunt een nestkast of insectenhotel ophangen in je tuin, op je balkon of gewoon aan je huis!

Woon je in de gemeente Groningen? Dan heb je geluk! De gemeente geeft namelijk 25% korting op verschillende artikelen die bijdragen aan meer biodiversiteit rondom jouw tuin of huis. Deze korting kan oplopen tot wel 50 euro! Kijk snel op de website van Natuurlijk woon je in Groningen.

18 september 2022 Klimaatsubsidie voor onder andere bomen en groene muren nog beschikbaar 18 september 2022 Tip voor de herfst: stenen eruit, groen erin! 9 september 2022 Junior Energiecoach weer van start. Doe gratis mee! 2 juni 2022 Ontvang € 17,50 korting op een regenton Duurzaam groningen knus 24 mei 2022 Ontvang € 50,- aan energiebesparende producten 24 mei 2022 Boek een gratis energiecoach 4 mei 2022 Inkoopactie glas, isolatie en zonnepanelen