Masterclass: culinair verwerken van wildpluk
Georganiseerd door Janet Frieling van Gekruid en Geroerd, Sanne Scheltena van Greendreamster, Irma Frieling van Salie en Citroen en Silke Minga.
Beleef met een unieke dag die helemaal in het teken staat van culinaire wilde kruiden. In deze masterclass leer je over het identificeren, oogsten, bewaren en verwerken van diverse eetbare wilde kruiden, bessen, noten, zaden en paddenstoelen tot smaakvolle wilde gerechten.
Oude en hedendaagse kruidenkennis is wat ons betreft bedoeld om gedeeld te worden. Onze jarenlange wildplukervaring en wilde kruidenkennis gecombineerd met culinair talent levert veel mooie nieuwe recepten en ideeën op die we graag willen delen. Bij elk van ons thuis staan eindeloos veel potjes en wilde kookexperimenten klaar om eindelijk geproefd te worden.
Wat kan je verwachten:
Wildplukwandeling
Workshops verwerken van wildpluk
Uitgebreide wilde lunch
Wilde specerijenkabinet
Wilde smaken- en geursafari
Wilde cocktails en mocktails
Diner waarin veel wildpluk is verwerkt
Proeverij van zoete wildernijen
Masterclass: culinair verwerken van wildpluk
Van: 23 september 2023 - 10:00
Tot: 23 september 2023 - 20:00
Entree: € 175,00