Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Excursie

Rondleiding regeneratieve zelfoogsttuin De Blije Bodem

Leer tijdens de rondleiding alles over de productie van betaalbare, gezonde en lokale voeding. En wat weet je van regeneratieve landbouw? Ook daarover en meer krijg je uitleg!

Loop mee met tuinder Bas over de regeneratieve zelfoogsttuin ‘De Blije Bodem’ in het Westpark in Groningen. Deze voedseltuin wordt opgezet op een voormalig vloeiveld van de suikerfabriek en heeft als doel om een door mensen verwaarloosd terrein om te toveren tot een prachtige groene eetbare oase in de stad.

Op De Blije Bodem wordt natuurinclusieve wijze groente, kruiden en bloemen verbouwd voor de omwonenden. Biodiversiteit is waar alles om draait op deze voedseltuin. Leer tijdens de rondleiding alles over hoe wij betaalbare, gezonde en lokale voeding produceren voor de inwoners van Groningen met onderwerpen als regeneratieve landbouw, onze bodem, eiwittransitie, biodiversiteitsherstel, circulaire economie, permacultuur en biologische groente- en sierteelt.

Meld je aan

Rondleiding regeneratieve zelfoogsttuin De Blije Bodem

De Blije Bodem, Tarralaan 3, Groningen
Donderdag 23 mei 2024
19:00 - 20:30 uur

Meer activiteiten

Alle activiteiten
24 mei 2024 Planten en dieren inventariseren 22 mei 2024 Weidevogelexcursie naar Polder de Oude Held 25 mei 2024 Praat mee over het nieuwe bomenplan op de markt