Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Informatiemarkt

Praat mee over het Orionpark en omgeving Eenhoornstraat

Kom luisteren naar het verhaal van het Orionpark en praat met ons over de toekomst van het Orionpark en de omgeving van de Eenhoornstraat!

Het Orionpark? Ja het Orionpark! Weet je dat in het Orionpark wel 37 verschillende soorten bomen staan? En dat er 35 bomen meer dan 6 meter hoog zijn? En dat een derde van de bomen meer dan 55 jaar oud zijn? En wist je ook dat er op de hofjes van de Eenhoornstraat en in de omgeving ruimte is voor mooie planten?

Wij gaan als gemeente het Orionpark opknappen, dat doen we door de plantenvakken te renoveren en nieuwe beplanting te plaatsen. In de omgeving van de Eenhoornstraat gaan we ook het groen renoveren en we horen graag of er nog meer groene wensen voor het gebied zijn.

We vertellen graag meer over onze plannen op 23 mei! Daarnaast zijn we benieuwd naar jullie mening wat we kunnen doen met bepaalde delen van het park en de omgeving van de Eenhoornstraat. Heb jij een goed idee, kom dan vooral langs en krijg alvast een plantje mee om zelf ook met het vergroenen van je tuin of balkon te kunnen starten (zo lang de voorraad strekt).

Praat mee over het Orionpark en omgeving Eenhoornstraat

Orionpark, bij de voetbal- en basketbalkooi, ten noorden van de Grote Beerstraat 206
Donderdag 23 mei 2024
14:00 - 16:00 uur

Meer activiteiten

Alle activiteiten
25 mei 2024 Biodiversiteit op de zelfoogsttuin Biotoop 25 mei 2024 Biodiversiteitsmarkt in Haren 23 mei 2024 Vogelexcursie Tusschenwater