Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Geweest

Je huis verduurzamen?

Doe nu mee met ons aanbod op maat: isolatie, glas en zonnepanelen voor de Bottemaheerd, Framaheerd, en Sibrandaheerd

Of je het nu doet om geld over te houden, fijner te wonen óf voor een betere wereld… Wij maken het verduurzamen van je huis makkelijk voor je met een aanbod op maat. Doe daarom nu mee en zit er nog deze winter warmpjes bij!

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij in de Framaheerd, Sibrandaheerd en Bottemaheerd, verschillende woningen onderzocht. Daardoor weten we wat voor deze woningen de beste verduurzamingsmaatregelen zijn. Voor de aanbevolen maatregelen hebben we vervolgens bedrijven gezocht die een aanbod hebben gedaan voor isolatie, glas en zonnepanelen. Je kan zelf kiezen waar je interesse in hebt en weet dan direct hoeveel jouw keuze gaat kosten. Je hebt geen uitzoekwerk, geen gedoe én snel resultaat. Zo maken wij het je zo makkelijk mogelijk.

Kies je woning
Hieronder vind je 7 folders. Kies de folder die gaat over jouw huis en bekijk wat jouw aanbod is. Direct al inschrijven? Gebruik dan de link hiernaast.

Woon je in een andere heerd en wil je graag meedoen?
Ook als je in een andere heerd woont, kun je gebruik maken van dit aanbod. Je weet dan van te voren nog niet precies wat de kosten zijn voor het uitvoeren van de maatregelen bij jou thuis. Dat hoor je zodra het bedrijf bij je langs is geweest. Een eerste inventarisatie is gratis en verplicht je tot niets.

Informatiebijeenkomst
Op maandag 20 november organiseerden we een informatieavond waar de bedrijven uitleg hebben gegeven over hun aanbevolen maatregelen. De presentaties zijn hieronder te vinden.

Inschrijven
Heb je al een keuze gemaakt? Schrijf dan direct in voor één of meer maatregelen door het inschrijfformulier in te vullen. Inschrijven verplicht je nog tot niets.

Rijwoning hoge dakkapel Hoekwoning hoge dakkapel Hoekwoning hoge dakkapel met garage Rijwoning Hoekwoning Hoekwoning met garage Lage hoekwoning

Presentaties aanbieders

Op maandag 20 november organiseerden we een informatieavond waar de bedrijven uitleg hebben gegeven over hun aanbevolen maatregelen. Ook werd er wat verteld over de financiering. De presentaties zijn hier te downloaden.

Presentatie Introductie Duurzaam Groningen Presentatie Zonnepanelen Noord Presentatie Onafhankelijk Isolatie Advies Presentatie Financien door Gemeente Groningen

Je huis verduurzamen?

Vanaf 11 november 2023
Tot en met 20 maart 2024