Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Actief

Inkoopactie hybride warmtepompen

Doe mee met de inkoopactie van de gemeente Groningen. Zo wordt het aanschaffen van een hybride warmtepomp makkelijker en voordeliger én bespaar je geld door een lager gasverbruik. Bovendien woon je comfortabler en doe je iets goed voor het milieu.

Bespaar op gasverbruik met een hybride warmtepomp

Energiezuinig wonen is steeds populairder. Logisch, want het is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. In een goed geïsoleerd en geventileerd huis kan een hybride warmtepomp helpen om zuiniger te gaan verwarmen. Je verbruikt dan minder aardgas.

Schrijf je in voor de online informatieavond op 18 april van 19:30 tot 20:30
In opdracht van de gemeente Groningen organiseert het Regionaal Energieloket een inkoopactie voor hybride warmtepompen. Benieuwd of dat ook wat voor jou is? Schrijf je in voor onze informatieavond (online) en je hoort er alles over. De gemeente, het Regionaal Energieloket  en het uitvoerende bedrijf beantwoorden bovendien alle vragen die jij hebt. Meld je hier aan.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan op de website van het Regionaal Energieloket. Zij voeren de actie voor ons uit. De informatieavond gemist? Kijk deze na 18 april terug op de website van het Regionaal Energieloket

Hybride warmtepomp

Duurzaam nieuws uit de gemeente Groningen
Wil je op de hoogte worden gehouden van onze acties, tips en tricks en advies over verduurzamen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inkoopactie hybride warmtepompen

Vanaf 28 maart 2024
Tot en met 18 mei 2024