Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

De Slimme Co2-thermometer

De Slimme CO2-thermometer is exclusief voor eigenaren, bestuurders en medewerkers van bedrijven en organisaties in stad en provincie Groningen ontwikkeld. Met deze tool krijg je direct inzicht in de totale CO2-uitstoot tot zelfs in de gemiddelde uitstoot per medewerker. Je kunt dus direct aan de slag met jouw verduurzamingsambities.

De voordelen.

Je kunt deze tool gebruiken als nulmeting van uw CO2-uitstoot. Je kunt elk moment berekenen wat de CO2-uitstoot is en in welke mate deze verlaagd is na verduurzamingsacties. Zo help je mee aan het creëren van een energieneutraal bedrijf en aan een gezonder klimaat. Ook is deze tool kosteloos te gebruiken voor geïnteresseerden in postcodegebieden binnen de provincie Groningen. Meer weten? Ga naar Co2-Thermometer.nl

Hoe het werkt.

De tool rekent uw CO2-uitstoot uit in KG (kilogram) per jaar. Om dit te kunnen doen heeft de tool jouw input nodig. Onze tips: Beantwoord de vragen zo specifiek mogelijk en loop alle stadia door. Weet je het antwoord niet precies, vul dan het geschatte aantal in. Als je op een vraag helemaal geen antwoord kunt geven, vul dan 0 in.

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, zie je direct resultaat met aansluitende adviezen.