Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Direct installatie van kleine energiebesparende producten thuis

De energieklusser komt bij je thuis met gratis producten. En gaat deze, in overleg met jou, meteen installeren waar nodig. Na het bezoek van de klusser voelt jouw huis net even iets comfortabeler aan. En het mooie? Zowel de klusser als de producten kosten je niks!

De energieklusser neemt je het werk uit handen als je zelf niet weet hoe je aan de slag moet met kleine energiebesparende producten. De klusser monteert de materialen direct tijdens het bezoek en kan ook handige tips geven voor nog meer besparing op je energierekening. Wil je meer advies daarover? Boek dan ook een energiecoach of energieadviseur.

Dit komt de klusser doen:

  • De klusser neemt gratis producten mee en installeert deze ter plekke.
  • De klusser plaatst waar nodig tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie, brievenbusborstel, deurdrangers en/of een waterbesparende douchekop.
  • Ook krijg je tips hoe je dingen ánders kunt doen en wat je dat oplevert: van korter douchen tot het (niet) verwarmen van bepaalde ruimten, het belang van ventileren enzovoort.
  • En het allerleukste? Het bezoek van de energieklusser kost je niks. Doen dus!
Ik wil (ook) een energiecoach Ik wil (ook) een energieadviseur

Vraag hier gratis een energieklusser aan!

Vul het formulier in en je ontvangt van ons een bevestiging. Dan bellen we je voor een afspraak. Vermeld in het opmerkingenveld dat je een energieklusser wilt aanvragen.

Geef hieronder aan of je een energiecoach, een energieklusser óf een energieadviseur wilt aanvragen. Woon je in een studentenhuis? Noteer dan hieronder het aantal deuren (binnen + buiten), openslaande ramen en meters aan radiatoren in jullie huis.
Graag duidelijk aangeven, bijvoorbeeld via de Gezinsbode, nieuwsbrief gemeente (of andere nieuwsbrief), flyer, informatiebijeenkomst, via iemand anders etc.