Navigatie overslaan
Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.
Event

Duurzame Huizendag

Tijdens de Duurzame Huizendag op zaterdag 11 juni 2022 zie jij hoe jij duurzaam kan wonen en leven. Dat hoe klein je ook begint, je al snel groots eindigt. Laat je inspireren door anderen die je voor gingen.

Kom naar de Duurzame Huizendag

Voel het comfort van een goed geïsoleerd huis en vloerverwarming. Ervaar een warmtepomp in een aardgasvrij huis. Zie hoeveel zonnepanelen er nodig zijn voor je huis én elektrische auto. Wandel door een mooie tuin waar kleine beestjes zorgen voor balans en waar het regenwater goed weg kan. Ook kun je in een woning kijken die is aangesloten op het warmtenet van de gemeente en Warmtestad.
Ontvang tips en ervaringen van trotse bewoners in jouw buurt, die je graag meer vertellen over de kosten, de winst en de bedrijven met wie zij werkten.

Kortom: samen duurzaam doen is prachtig en daarnaast goed voor je portemonnee, comfort en de aarde. En het allerleukste? Je hoeft eens niet stiekem bij je buren te gluren.

De Duurzame Huizendag wordt je gratis aangeboden door Duurzaam Groningen en Grunneger Power.


De deelnemende woningen

Maak kennis met de bewoners, kijk waar jij meer over wilt weten en meld je aan!

Let op

Je kunt per huis je voorkeurstijd opgeven. Wij houden hier rekening mee in de uiteindelijke planning. Je krijgt uiterlijk woensdag 8 juni de definitieve planning toegestuurd. Kun je niet? Mail ons dan op info@duurzaamgroningen.nl

Duurzame Huizendag

Meerdere locaties
Van: 11 juni 2022 - 13:00
Tot: 11 juni 2022 - 17:00