Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Event

Duurzame Huizendag

Tijdens de Duurzame Huizendag zie jij hoe jij duurzaam kan wonen en leven. Dat hoe klein je ook begint, je al snel groots eindigt. Laat je inspireren door anderen die je voor gingen.

Op 8 oktober organiseren we de najaarseditie van de Duurzame Huizendag.

Wil jij je huis openstellen? Of komen als bezoeker? Meld je dan alvast aan voor onze nieuwsbrief hieronder en wij houden je op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief

Voel het comfort van een goed geïsoleerd huis en vloerverwarming. Ervaar een warmtepomp in een aardgasvrij huis. Zie hoeveel zonnepanelen er nodig zijn voor je huis én elektrische auto. Wandel door een mooie tuin waar kleine beestjes zorgen voor balans en waar het regenwater goed weg kan. Ook kun je in een woning kijken die is aangesloten op het warmtenet van de gemeente en Warmtestad.
Ontvang tips en ervaringen van trotse bewoners in jouw buurt, die je graag meer vertellen over de kosten, de winst en de bedrijven met wie zij werkten.

Kortom: samen duurzaam doen is prachtig en daarnaast goed voor je portemonnee, comfort en de aarde. En het allerleukste? Je hoeft eens niet stiekem bij je buren te gluren.

De Duurzame Huizendag wordt je gratis aangeboden door Duurzaam Groningen en Grunneger Power.

Hieronder vind je de deelnemers van de vorige editie. Let op! Aanmelden kan niet meer.

Deze duurzame deelnemers deden op 11 juni mee.

Duurzame Huizendag

Meerdere locaties
Van: 11 juni 2022 - 13:00
Tot: 11 juni 2022 - 17:00