Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Door Paul Loonstra 2 juni 2022

Ontvang € 17,50 korting op een regenton

Regenwater is goed voor je binnen én buitenplanten. Dat komt omdat er geen kalk in zit. Wist je dat je er zelfs je ramen en auto streeploos mee wast? Om je daarbij te helpen ontvang je van ons € 17,50 korting op een regenton.

Inwoners van de gemeente kunnen tot 1 december 2022 met een kortingsbon een regenton naar keuze kopen. Het bedrag wordt direct verrekend bij de kassa van de deelnemende winkels. Met deze korting stimuleert de gemeente het gebruik van regenwater. Vooral voor (meer) groene en bloeiende tuinen.

Folder met kortingsbon

De folder met kortingsbon ligt bij de klantenservice van de deelnemende winkels. Daarnaast zijn folders verkrijgbaar bij de gemeente aan de Kreupelstraat, het Zuiderdiep en het Europapark, bij alle bibliotheken in de gemeente en een aantal wijkcentra. Download de folder (pdf 866 kB) voor meer informatie.

Deelnemende bedrijven

  • Groningen: Tuinland, Welkoop, Praxis, De Stadsakker, Gamma, Wildkamp, Hornbach, Karwei, Bauhaus
  • Haren: Tuincentrum Tubantia, Kluswijs, Hubo
  • Middelbert: T&J Martens
  • Meeden: H. Meisner
6 juni 2022 Meer biodiversiteit rond huis en bedrijf met korting 6 juni 2022 Tegels uit je tuin? Maak gebruik van de gratis tegeltaxi! Duurzaam groningen knus 24 mei 2022 Ontvang € 50,- aan energiebesparende producten 24 mei 2022 Boek een gratis energiecoach 4 mei 2022 Inkoopactie isolatie en zonnepanelen