Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

8 februari 2023

Inkoopactie zonnepanelen, isolatie en hybride warmtepompen

Wil jij meer geld over houden en fijner wonen?

Doe mee met de inkoopactie van de gemeente Groningen. Zo wordt het aanschaffen van zonnepanelen, spouwmuur-, dak-, vloerisolatie, een hybride warmtepomp, of een combinatie makkelijker en voordeliger.

Gemak, maatwerk en goede kwaliteit

In opdracht van de gemeente Groningen heeft het Regionaal Energieloket bedrijven uit de regio met een goede prijs/kwaliteit-verhouding en garanties geselecteerd. Zo heb jij geen uitzoekwerk. Je ontvangt een offerte op maat, die past bij jouw huis en wensen.

Let op: de offerte is vrijblijvend, maar het maken ervan kost tijd (en dus geld) voor het bedrijf. Dus doe mee bij serieuze interesse.

Save the date: online informatieavonden
Tijdens de informatieavonden vertellen we je meer over de inkoopactie, en over subsidies en leningen die je kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en het uitvoerende bedrijf zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

- Zonnepanelen: 20 februari van 19.30 tot 20.30 uur
Meld je hier aan.

- Isolatie: 8 maart van 19.30 tot 20.30 uur
Meld je hier aan
.
- Hybride warmtepomp: 21 maart van 19.30 tot 20.30 uur
Meld je hier aan
.

Heb je een avond gemist? Je kunt deze terugkijken op de website van het Regionaal Energieloket. Zij voeren de actie voor ons uit.

Meer informatie en aanmelden

Duurzaam nieuws uit de gemeente Groningen
Wil je op de hoogte geworden van onze acties, tips en tricks en advies over verduurzamen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

8 maart 2023 Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie 24 januari 2023 Vraag nu een geveltuin aan 10 oktober 2022 Boek nu gratis een energiecoach! 18 september 2022 25% korting op artikelen voor meer biodiversiteit