Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

4 mei 2022

Inkoopactie glas, isolatie en zonnepanelen

Denk je aan isolatie, glas of zonnepanelen?

Ga jij voor spouwmuur-, vloer-, HR++isolatie, zonnepanelen of een combinatie? Of je het nu doet om meer geld over te houden, fijner te wonen of voor een betere wereld… wij maken het je gemakkelijk met onze inkoopactie.

Gemak, maatwerk en goede kwaliteit
Het Regionaal Energieloket koos een bedrijf uit de regio met goede prijs/kwaliteit verhouding en garanties. Zo heb jij geen uitzoekwerk, wel zo gemakkelijk. Je ontvangt een offerte die past bij jouw huis en wensen. Jij beslist of je dit laat uitvoeren.
Meedoen aan de actie is vrijblijvend, al zoeken we wel serieuze kandidaten. Het bedrijf steekt namelijk werk in het advies en de offerte.

Kosten installatie maatregelen
De kosten voor isolatie en zonnepanelen hangen af van je wensen. Om je een idee te geven:
- Spouwmuurisolatie: € 15 - € 30 per m2.
- 10 zonnepanelen: ± € 5.400 daar gaat de BTW teruggave van € 900 nog vanaf.
Tip! Wist je dat er subsidies en voordelige mogelijkheden zijn om te lenen?

Save the date: Webinar actie isolatie en zonnepanelen
Tijdens de webinars praten we je bij over de isolatie- en zonnepanelenactie, subsidies en leningen. Webinar gemist? Kijk deze dan terug.
- 7 juni 2022 isolatie en glas
- 21 juni 2022 zonnepanelen

Meer informatie en aanmelden
De actie voor glas en isolatie sluiten op 10 september 2022. Wacht dus niet te lang!
Meer informatie en het terugkijken van de webinars vind je hieronder op de website van het Regionaal Energieloket. Zij voeren de actie voor ons uit.

Benieuwd welke bedrijven meedoen met de actie?
Lees hier het interview

Duurzaam nieuws uit de gemeente Groningen
Wil je op de hoogte geworden van onze acties, tips en tricks en advies over verduurzamen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

18 september 2022 Klimaatsubsidie voor onder andere bomen en groene muren nog beschikbaar 18 september 2022 25% korting op artikelen voor meer biodiversiteit 18 september 2022 Tip voor de herfst: stenen eruit, groen erin! 9 september 2022 Junior Energiecoach weer van start. Doe gratis mee! 24 mei 2022 Ontvang € 50,- aan energiebesparende producten 24 mei 2022 Boek een gratis energiecoach