Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Door Elly Bernard 13 oktober 2023

Alsjeblieft, een beetje energie van mij voor jou!

Ken jij iemand, die wel een beetje extra geld in de portemonnee kan gebruiken? Geef dan dit mooie 'energiecadeau'! Duurzaam Groningen lanceert een campagne voor én door Groningers; inwoners van de gemeente helpen elkaar om de energierekening te verlagen en geld over te houden.

Wie geef jij een beetje energie cadeau?
Met de herfst en winter voor de deur is een beetje gratis energie(advies) welkom voor iedereen. Daar kun jij een rol in gaan spelen door een energiecadeau te geven aan een mede-Groninger. De energiecoaches van Duurzaam Groningen helpen met gratis tips en materialen zodat je met kleine aanpassingen al veel energie en dus geld kunt besparen. En als dat goed is voor jou, dan wil je dat toch ook voor een ander?

Cadeautjes geven
Boek via onderstaand formulier een energiecoach voor jezelf. De energiecoach neemt een cadeautje voor je mee zodat jij deze weer door kunt geven. Zelf geen energiecoach nodig maar wél een cadeau weggeven? Haal deze dan vanaf 23 oktober op bij jouw lokale energie-initiatief of WIJ Groningen.

Deelnemende initiatieven:
- Oosterpoort Duurzaam
- Eco Thesinge
- Paddepoel Energiek
- De Werkbeij (Beijum)
- Sunny Selwerd

Geef hieronder aan of je een energiecoach, een energieklusser óf een energieadviseur wilt aanvragen. Woon je in een studentenhuis? Noteer dan hieronder het aantal deuren (binnen + buiten), openslaande ramen en meters aan radiatoren in jullie huis.
4 december 2023 Johan de Wittstraat groener dan groen 1 december 2023 Bomengroep Grote Markt nu helemaal compleet 27 november 2023 Voor de echte mini-masterchefs 27 november 2023 De toekomst van voedsel: wat ligt er op ons bord? 21 november 2023 Duurzame Dinsdag #6 16 november 2023 Proef met waterdoorlatende bestrating voor bomen Kobaltstraat 15 november 2023 Basisschoolleerlingen planten eerste bomen klimaatbos bij Roodehaan 13 november 2023 Nieuw: videoserie Bomen over Bomen 13 november 2023 B&W willen eigenaren grote percelen zelf regenwater laten opvangen 8 november 2023 De vergroende Nieuwe Sint Jansstraat zaterdag op tv 6 november 2023 Eerste boom van bomengroep Grote Markt geplant 31 oktober 2023 Gemeente ziet vraag naar autodelen groeien en helpt bewoners