Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Actief

Schaf met 25 euro korting een regenton aan

Het is nu heel aantrekkelijk om een regenton aan te schaffen. Je krijgt namelijk 25 euro korting van de gemeente.

De drinkwaterproductie in Groningen staat onder druk. Bespaar kostbaar leidingwater en gebruik regenwater voor de tuin. Een goed moment om een regenton aan te schaffen! Goed voor de planten en heel aantrekkelijk nu de gemeente Groningen 25 euro korting geeft.

Met een regenton heb je altijd water voor je tuinplanten op voorraad als het even niet regent. Het is gratis en bovendien kalkvrij, dus ook zeer geschikt voor ramen lappen. Bovendien verdwijnt het opgevangen regenwater niet in het riool. Zo draagt de regenton bij aan een groene tuin en een duurzaam Groningen. Vandaar dat de gemeente weer een kortingsactie houdt.

Print de bon uit of bezoek de winkel
Inwoners van de gemeente kunnen met een kortingsbon van 25 euro een regenton naar keuze kopen. Bekijk de bon hier en print 'm uit. Ook liggen er kortingsbonnen in de 14 deelnemende winkels*. Hier wordt de korting direct verrekend bij de kassa. Vraag naar de bon bij de klantenservice. Het afgelopen jaar hebben ruim duizend inwoners van Groningen een regenton met korting gekocht. Ga jij ook profiteren van deze actie? De korting is geldig tot 1 december 2023.

* Deelnemende winkels
Groningen: Bauhaus, Gamma, Hornbach, Karwei, Praxis, De Stadsakker, Tuinmaak, Welkoop, Wildkamp
Haren: Tuincentrum Tubantia, KlusWijs
Middelbert: T & J Martens
Meeden: H. Meisner

Schaf met 25 euro korting een regenton aan

Vanaf 7 april 2023
Tot en met 1 december 2023