Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren.

Actief

Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie

Kampt jullie studentenhuis ook met een hoge energierekening? Met deze gratis actie speciaal voor studenten besparen jullie flink op jullie energierekening én doen jullie iets goeds voor het milieu! Er is plek voor 200 studentenhuizen. Wees er dus snel bij! Ben je te laat? Dan kom je op een wachtlijst.

Click here for English

Op een stijgende energierekening zit niemand te wachten en als student is het leven al duur genoeg. Met kleine energiebesparende producten kun je heel makkelijk de hoogte van die rekening beperken of verlagen, je huis comfortabeler maken en duurzamer leven. Om haar studerende inwoners daarbij te helpen, organiseert de gemeente Groningen deze studentenactie.

Meld je studentenhuis aan en er komt een energiecoach langs met gratis energiebesparende producten voor het hele huis. Na energieadvies van de coach, installeren jij en je huisgenoten de producten direct met wat hulp en tips van de energiecoach. Zo begin je direct met energie, en dus geld, besparen!

Doen jullie mee?

1. Meld je aan via het formulier hieronder: vul de gegevens van een van de huisgenoten in en geef aan dat het om een studentenhuis gaat. Laat in het opmerkingenveld weten hoeveel deuren (binnen + buiten), openslaande ramen en meters aan radiatoren jullie in huis hebben.

2. De energiecoach neemt contact op om een afspraak te maken. Let op: leg van tevoren met jullie huis vast op welke drie momenten (ma t/m vr, tussen 09.00 en 17.00 uur) de meeste huisgenoten thuis zijn. Zo kunnen we makkelijker een afspraak maken. (NB: De afspraak duurt maximaal 2 uur.)

3. Op de afgesproken dag en tijd komt de energiecoach langs met een voorraad energiebesparende producten.

4. De energiecoach geeft advies over maatregelen en energiegedrag. En jullie krijgen uitleg over hoe je de producten moet installeren.

5. Jullie gaan direct aan de slag met installeren. Het liefst zijn alle huisgenoten thuis. Lukt dat niet? Zorg dan ervoor dat in ieder geval de helft thuis is. Zij kunnen dan degenen die niet thuis zijn later helpen met installeren.

6. De energierekening gaat omlaag en jullie besparen dus geld!

Jouw studentenhuis helemaal voorzien van tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie

Vanaf 8 maart 2023
Tot en met 31 december 2023